Nieuws

Winnaar voorleeswedstrijd Vrijdag 6 oktober hebben we de voorleeswedstrijd gehouden. Uit de groep 5 las Merel voor, uit gr ... Lees meer »
Onderzoekend leren in de klas! In groep 7 en 8 gaan we dit jaar weer het onderzoekend leren in de klas uitvoeren. Lees meer »
De MR iets voor u? Een directeur en een bestuur hebben het niet alleen voor het zeggen op een school. Voor heel wat ... Lees meer »
Land van Jan Klaassen! Alle kinderen stonden vanmorgen te trappelen van ongeduld, terwijl we op de bus aan het wachten ... Lees meer »
BillyBird Vandaag een geweldige dag gehad in het park BillyBird in Volkel. Met de groepen 4, 5 en 6 hebben ... Lees meer »
Watergoed We kijken terug op een zeer geslaagd schoolreisje. Het was een sportieve, gezellige dag. Op de f ... Lees meer »
Informatiebrief 5 oktober Batavorum U heeft er via de media vast al over gehoord. Op donderdag 5 oktober 2017, de dag van de leraar, ... Lees meer »
Schoolfotograaf Volgende week maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 september komt de schoolfotograaf weer naar ... Lees meer »
Nieuwsbrief september 2017 Vandaag heeft u de nieuwsbrief van september 2017 via de mail ontvangen. U kunt deze nieuwsbrief ... Lees meer »
Openluchtmuseum try out..... Meteen in de eerste week is groep 7 op bezoek gegaan bij het Openluchtmuseum in Arnhem. Lees meer »
 
Pagina 17 van 18Eerste   Vorige   9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  Volgende   Laatste