Laatste nieuws

In deze bizarre en onwerkelijke tijd blijf ik jullie geregeld informeren over de stand van zaken op school en over schoolse zaken.

We begrijpen dat elke thuissituatie anders is. We beseffen dat alle ouders voor een flinke taak staan. Er wordt veel gevraagd van onze gezinnen op dit moment. Naast alle communicatie en adviezen vanuit school verwacht uw werkgever of uw bedrijf ook voortgang van werkzaamheden. Daarnaast bent u wellicht mantelzorger of zijn er andere zaken die uw aandacht vragen. Dit vraagt veel van de organisatie thuis.

De leerkrachten verzorgen elke week een mooi pakketje met lesstof voor uw kind(eren). Voor sommigen van u is dit erg veel, voor anderen misschien te weinig. We proberen het pakket zo goed mogelijk samen te stellen en hopen dat het u lukt om een en ander te realiseren, zodat onderwijs niet stil komt te liggen. We vertrouwen erop dat u doet wat in uw vermogen ligt.

De kinderen van de Haafakkers hebben afgelopen dinsdag allemaal hun lespakket voor een week gekregen. Op dinsdagochtend 24 maart wordt het gemaakte werk op school ingeleverd en krijgt uw kind het nieuwe pakket mee voor de volgende week.

De tijden om dat te doen zijn hetzelfde gebleven:
 8.15-9.15: Leerlingen met achternaam beginnend met A,B,C,D,E
 9.15-10.15: Leerlingen met achternaam beginnend met F,G,H,I,J
 10.15-11.15: Leerlingen met achternaam beginnend met K,L,M,N,O
 11.15-12.15 Leerlingen met achternaam beginnend met P,Q,R,S,T
 12.15-13.15: Leerlingen met achternaam beginnend met U,V,W,X,Y,Z

Wanneer dinsdag de pakketjes worden opgehaald, hanteren wij strikt de richtlijnen. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk ‘lichamelijk’ sociaal contact proberen te vermijden. Houdt u dus a.u.b. rekening met het volgende:

 Kom alstublieft met slechts 1 persoon per gezin de pakketjes ophalen.
 Tijdens het ophalen van de pakketjes zijn de leerkrachten niet aanwezig.
Contactmomenten zullen op een ander moment d.m.v. mailen en/of (video)bellen plaats gaan vinden. Wij zijn op de achtergrond bezig hoe we dit zo goed mogelijk verder kunnen gaan vormgeven en kunnen realiseren.
 Indien er toch meerdere leerlingen/ouders op hetzelfde moment binnen het schoolgebouw aanwezig zijn, vragen wij iedereen om ook echt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Bedankt voor de leuke berichten over hardwerkende kinderen thuis!
Mooi om dat te zien. Ook danken wij u voor al uw steun, begrip en
hartelijke woorden die we ontvangen. 

Vriendelijke groet en blijf gezond, Nienke Rutten
Media
  • Update