Carnaval op de Feestakkers

Alaaf, alaaf, alaaf!

Vandaag, donderdag 20 februari, hebben we het traditionele carnavalsfeest gevierd. Na een korte modeshow in de groepen gingen we in een bonte stoet door het dorp. Dit jaar liepen en feestten alle groepen van de Klimboom met ons mee. Gelukkig was droog. Door de vrolijke muziek en door alle belangstellenden langs de route was het een gezellige wandeling! Fijn dat er weer zoveel mensen langs de weg stonden.

In de Bongerd ging het feest verder. Elke groep trad op met een liedje en tussendoor mocht er de polonaise gelopen worden. De raad van Elf en prins Jayden d'un Elfde en prinses Lise d'un Elfde bekeken alle optredens met extra belangstelling, want zij moesten aan het eind de bekers uitreiken.

De kinderen hebben ook nog tussen het hossen door gesmuld van een zakje chips en pakje limonade. Mmmm....

Groep 7 mocht de derde prijs in ontvangst nemen, groep 1 t/m 4 van de Klimboom de tweede prijs en groep 1/2 B de eerste prijs! Allemaal van harte gefeliciteerd.

Daarna werd de wisselbeker uitgereikt aan het kind dat het mooist, origineelst en/of grappigst verkleed was. Het was wederom heel moeilijk om iemand uit te kiezen, want alle kinderen zagen er weer prachtig uit. Bedankt ouders!
Maar uiteindelijk hebben de leerkrachten gekozen voor ketchup-fles 100% Senne uit groep 5 . Zij mag de wisselbeker een jaar lang houden.

Terug op school kregen de kinderen tijdens de lunch een broodje knakworst welke gesponsord was door supermarkt Jumbo. Hartelijk bedankt hiervoor!
In de middag werd er nog heerlijk in de groepen verder gefeest, geknutseld, getekend, gespeeld of lekker uitgerust.

De Haafakkers en de Klimboom bedanken de ouderraad voor het organiseren van dit geweldige feest. Maar ook de andere vrijwilligers, de verzorgers van de muziekauto, degenen die de zaal versierd hebben en ook weer opgeruimd hebben en alle anderen die meegeholpen hebben willen we heel hartelijk bedanken!
Iedereen heeft weer genoten van een spetterend carnavalsfeest!.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie!
Media
  • Foto krant