Kerstmarkt

Op 18 december as organiseert de ouderraad zijn jaarlijkse kerstmarkt. Gezellig met een vuurtje, muziek, verschillende activiteiten, de overbekende oliebollen en een heerlijk diner op het schoolplein. De kerstmarkt start om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Als de kinderen binnen aan hun kerstdiner zitten, hebben wij als ouders, verzorgers en familie ook de mogelijkheid om gezellig bijeen te komen en een hapje te eten. Dit jaar serveren we een heerlijk broodje hamburger van de bbq met diverse salades.

Voor het diner en enkele van de activiteiten zullen wij een kleine vergoeding vragen. Deze opbrengst willen we volgend jaar inzetten om een bijdrage te leveren aan het onderwijs zoals dit vanaf volgend schooljaar vormgegeven zal worden.

Voor het diner bieden wij dit jaar één broodje hamburger met een portie salade naar keuze, voor een kleine vergoeding van 5 euro per broodje en voor de evt. kleine kinderen die mee-eten is er een mogelijkheid een halve portie te bestellen voor 2.50 euro.

Wilt u en/of uw familie of vrienden mee eten? Geef dan a.u.b. aan via de mail, or@dehaafakkers.nl o.v.v. Naam, klas en aantal broodjes hamburger, dat u graag mee eet. Wilt u daarna het totale geldbedrag overmaken naar het rekening nummer van Ouderraad de Haafakkers NL72 RBRB 0827 9001 39, onder vermelding van ’kerstdiner - aantal personen en naam kind & klas’ . Dan zullen wij zorgen dat de diner bonnen voor u klaarliggen op de avond zelf. U kunt tussen 17.00 uur en 18.00 uur aanschuiven bij het Kerstdiner.

U heeft tot dinsdag 3 december om uw reservering door te geven.

Wij wensen u fijne feestdagen en hopen u op 18 december te mogen ontvangen op het schoolplein.

Met vriendelijke groeten,
De Ouderraad van R.K. de Haafakkers
Documenten
Media
  • Kerstmarkt1