Afscheid Dennis

Beste ouders/verzorgers,

Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar mogen werken op basisschool De Haafakkers. De reden dat de school op zoek was naar een nieuwe directeur blijft ontzettend verdrietig en maakte dat ik vooral op de achtergrond actief was. Het begeleiden van de school richting de fusie was een belangrijke opdracht.

Inmiddels ligt er een prachtige fusie-effectrapportage, die op steun van alle betrokken partijen kan rekenen en vanaf januari start de directeur van de fusieschool. Dit maakt dat mijn betrokkenheid bij school niet langer nodig is. Zoals u misschien weet ben ik vanaf mei 2019 ook actief op een andere school binnen Wonderwijs. In samenspraak met het bestuur is afgesproken dat ik mijn aandacht ga focussen op die andere school en afscheid neem van de Haafakkers.

De komende weken zal Olga de dagelijkse leiding op zich nemen. Zij zal samen met Nienke en de andere collega’s ook de fusieschool verder vormgeven. Een logische stap, op een logisch tijdstip dus.

Ik wil de kinderen, collega’s en ouders hartelijk danken voor een bijzonder jaar, waarin ik veel nieuwe ervaringen heb mogen opdoen. Ik wens jullie veel succes en plezier op de nieuwe school in Heteren.

Gr Dennis
Media
  • bedankt