Overbetuwe Sportbus

De OverbetuweBeweegt-Sportbus komt eraan!

Een grote Sportbus vol met nieuwe materialen komt ook dit schooljaar basisscholen in de gemeente Overbetuwe bezoeken. Tijdens de buitenschoolse uurtjes worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen vanaf groep 3 van de basisscholen en buitenschoolse opvang. Maar ook hun vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom om te genieten van sporten op het plein.

Onder leiding van een sportdocent worden de kinderen begeleid door studenten van het CIOS Arnhem, ROC Nijmegen en van ALO HAN. Zij gaan samen met de kinderen allerlei nieuwe en bekende sportactiviteiten ondernemen.

De Sportbus is een initiatief van het platform OverbetuweBeweegt.nl, dat voor iedereen sporten mogelijk maakt. Deelname is dan ook gratis. In de periode tot en met januari 2018 wordt een aantal vaste scholen op vaste dagen bezocht. In de vakanties is de Sportbus niet op de scholen aanwezig.

Met vriendelijke groet,
Het Sportbusteam

Vanaf 4 oktober t/m januari 2018 worden de activiteiten van de sportbus m.u.v. de schoolvakanties elke woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur in de sportzaal de Bongerd georganiseerd.
Media
  • Sportbus.jpg